Inspiration & Tips

"Strandet på en øde ø" party

Gør festen til et eksotisk eventyr. Børnene skal forestille sig, at de er strandet på en øde ø i et brag af en fest, hvor de skal gøre noget, for at klare sig selv. Deltagerne kommer i Robinson outfit, skal på skattejagt samt dyste i kokosnøddekastning.

Udklædning

Børnene kommer i Robinson-outfit: Shorts – T-shirt. De medbringer én ting til øen. Den ting som "de" nødigst vil undvære. Deltagerene deles op i hold ved at de medbragte ting trækkes op fra en sæk, og fordeles i to bunker. Man går i den gruppe hvor ens medbragte ting ligger.

Skattejagt

Spiselige ting til en middag findes rundt omkring som poster i huset og på grunden, hvor festen holdes. (Det kunne være agurkestænger, gulerødder, pølsehorn mv. pakket i poser med navn på, ingredienser til pitabrød kunne være en anden mulighed)

Middag

Børnene anretter et måltid af de fundne madvarer – som dommerne (forældre) præmierer. Præmierne er ingredienser til drinks i form af SCOOP Læskedrik og andet tilbehør til drinks som børnene så laver. Dommerne bedømmer og præmierer. Under middagen fortæller hver enkelt om den ting, de har taget med og hvorfor.

Konkurrencer

Tov-trækning

Kokosnødde kastning
Man tager kokosnødder/kroketkugler, og man skal ramme så tæt på et mål som muligt

I konkurrencerne vindes der sjov slik/snacks, som kan kaldes eksotiske ting som hajtænder, øgleæg, tropefrugt, søpindsvin etc.

Print festbeskrivelsen

Drinksfolder

Skynd dig at downloade SCOOP børnedrinksfolderen
og inviter vennerne på cool og spændende drinks!

Download folderen